18 Kasım 2014 Salı

Ankara Çayyolu Araç Kiralama

http://www.balgatotokiralama.com/kampanya/ankara-cayyolu-arac-kiralama

Ankara Çayyolu nda araç kiralamak isteyen müşterilerimize Balgat Oto Kiralamadan büyük fırsat..Çayyolu’nda araç kiralamak isteyen müşterilerimize araçları ister işyerlerine isterlerse evlerine ücretsiz olarak teslim ediyoruz. (Araç kiralayacak müşterilerimizin kredi kartı kullanıyor olmaları ve SSK yada Bağkur’lu olması gerekmektedir.)
Günlük, haftalık ve aylık kiralama hizmetleri alabileceğiniz Balgat Araç Kiralama lüks araçlardan ekonomik araçlara kadar geniş bir yelpazede yeni modeller ile faaliyet gösteriyor. Firmamızın  Ankara  Esenboğa Havalimanında ve AŞTİ (otogar) de   araç kiralama hizmetleri miz mevcuttur. Kurumsal filo kiralama alanında da çözümler sunan firmamız  en uygun fiyat garantisi sloganıyla hizmet veriyor. 2006 yılından beri sektörde olan Balgat araç kiralama ile  telefonla 24 saat araç ayırtabilirsiniz.
Peugeot 308 kiralama
Ankara da araç kiralama bizimle çok kolay ve zahmetsiz. Full kaskolu araçlarımız servis bakım garantisi ile hizmetinizde.Ankara da ucuz araç kiralamak isteyen müşterilerimizide düşündük ve onlar içinde ekonomik araç sayımızı artırdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Balgat Oto Kiralama'nın yeni web sitesi hizmetinizde..

                                                              https://balgatotokiralama.com.tr/ Balgat oto kiralamanın yeni web sitesi hizme...